Седумнаесет деца повредени во несреќата на автопатот Тракија вечерва се примени во Универзитетската болница во Стара Загора

Универзитетската болница во Стара Загора вечерва прими 17 деца повредени во несреќата на автопатот Тракија. Тоа за БТА го изјави директорот на болницата Јовчо Јовчев.

-Најмладиот има 6 години, најстариот 17 години. Тројца се со потешки набиеници и гребнатини, изјави д-р Јовчев.

Според него, има еден маж на кој му е со тешка повреда на нога.

Back to top button
Close