Со блиндирана врата и камери Арсовска се штити тврди Андоновски од ВМРО ДПМНЕ


Скопската градоначалничка Данела Арсовска ставила блиндирани врати и камери, истакна скопскиот советник од ВМРО-ДПМНЕ Стефан Андоновски.

-Арсовска последните неколку недели ставила блиндирани врати на кабинетот, поставувала камери низ општината и ги малтретирала вработените да се најавуваат на секое влегување – рече Адноновски на Сител.

Back to top button
Close