(ВИДЕО) „Аксетска“ Саботажа

„Аксетска Саботажа“, емитувана на 25 мај 2020 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

 

 

Back to top button
Close