ВИДЕО: Арачиновци го почастија оџата со „мерцедес“ за Бајрам

Оџата од Арачиново за муслиманскиот празник Рамазан Бајрам на подарок добил автомобил „мерцедес“ како благодарница за неговиот придонес за арачиновци. „Мерцедесот“ е подарок од советници и жители на Арачиново.

Во повеќето коментари на споделеното видео на социјалните мрежи, граѓаните го критикуваат чинот и сметаат дека наместо „мерцедес“ за оџата на џамијата „Мираџ“,со  парите можело да се помогне на многумина со храна или со покрив над главата.

Видео: ТетоваСот

Back to top button
Close