(ВИДЕО) „Балканска“ Саботажа

„Балканска Саботажа“, емитувана на 23 ноември 2020 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close