ВИДЕО: Камчев ми помогна, но никаде не велам дека ми дал пари

Попладнево на средба со граѓани во Скопје на крај од настанот лидерот Мицковски беше прашан од новинарот Саше Ивановски да коментира дали е во ред како што во бомбата му кажува на Кичеец дека Камчев му ги покрил долговите на партијата а тој и неговата партија за возврат го блокирале донесувањето на законот за ЈО од што корист има бизнисменот Камчев. Еве како лидерот Мицковски му одговори на вакви директни прашања.

 

СПОДЕЛЕТЕ СИТЕ ДА ГО ВИДАТ ВИСТИНСКИОТ МИЦКОВСКИ: НЕ СУМ ЗЕЛ ПАРИ ОД КАМЧЕВ, СЕ РАБОТЕШЕ ЗА НАСЛЕДЕНИ ДОЛГОВИ, ТИ СИ ПЛАТЕНИК НА ЗАЕВИ ТЕБЕ ВЕЌЕ НЕ ТИ ОДГОВАРАМ НА ПРАШАЊА!

Sashe Ivanovski 发布于 2020年6月29日周一

 

Back to top button
Close