(ВИДЕО) „Копáч“ Саботажа

„Копáч Саботажа“ емитувана на 30 ноември 2020 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

 

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button
Close