Видео: Костадиновски за Канал 5: Индициите укажуваат дека Самоил е киднапиран, а не исчезнат

Неговата сопруга вели дека денеска е 10 ти ден од како што рече, бил киднапиран а никој не им кажува ништо, Тие сакаат да знаат дали нивниот Самоил е жив, вели сопругата на киднапираниот.Самоил е спортист и семеен човек не  не конзумирал наркотични средства, не пуши, не пие, има добиено златни медали во кик бокс. Ова е шок за целото семејство, ова само на филм го има. Како ќе ги растам децата без татко.

Таткото на киснапираниот Самоил  изјавил  дека и тој смета дека неговиот син е киднапиран.Се сомнева  дека е можно во моментот кога го киднапирале Самоил, тој да имал со себе поголема сума пари а да го киднапирале зависници од наркотички средства. Костадиновски е задоволен од институциите и министерот како ја водат истрагата но моли да ја дознае вистината за тоа што е со Самоил.

 

Back to top button
Close