ВИДЕО: Крстот во Охрид го фати Васко Довлев од Варош

Најсреќен од скокачите во Охридското езеро беше Васко Довле од Варош кој веднаш го фати кстот.

По светиот крст година скокаа околу 400 капачи.

Инаку температурата на водата денеска е 9 степени, а на воздухот 10 степени целзиусови.

 

Back to top button
Close