ВИДЕО: Новинарот Фуркан Салиу влезе на Инфективна клиника каде се лекуваат пациентите од Ковид-19

Погледнете го видеото кое го направи новинарот Фуркан Салиу од ТВ Клан кој влезе на Инфективна клиника каде се лекуваат пациентите од Ковид-19.

EKSKLUZIVE: BRENDA KLINIKËS INFEKTIVE NË SHKUP

EKSKLUZIVE: BRENDA KLINIKËS INFEKTIVE NË SHKUPPACIENTËT ME KORONA FLASIN PËR PROCESIN E MJEKIMIT, E MJEKËT PËR BETEJËN E TYRE📎ЕКСКЛУЗИВНО : ПАЦИЕНТИТЕ СО КОВИД19 ЗА ЛЕКУВАЊЕТО НА ИНФЕКТИВНА

Klan Macedonia Television 发布于 2020年6月1日周一

Back to top button
Close