(ВИДЕО) „Пионерска“ Саботажа

„Пионерска Саботажа“, емитувана на 27 ноември 2020 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close