ВИДЕО: „Протоколите се менуваат на дневна основа, затоа не ги знам – јас веќе се извинив и ќе сносам одговорност“, рече Мицкоски

Христијан Мицкоски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ е гостин на „КликПлус“ на ТВ21. Тој објасни зошто не ги знае протоколите, што беше причина вчера да биде „начекан“ во кафеана во Дебар Маало синоќа.

„Секојдневно се менуваат протоколите, затоа не ги знам. Јас веќе се извинив и ќе сносам одговорност“, рече Мицкоски.

Back to top button
Close