Видео репортажа -ТВ 24 во црвената ковид зона на клиниката “Жан Митрев”

Зошто голема смртност на кови пациентите? Каде затајува системот? Кога може да се очекува стувнување на овие страшни тедендови? Од ковид центарот во клиниката „Жан Митрев“

Back to top button
Close