(ВИДЕО) „Саботажа без гаранција“

„Саботажа без гаранција“, емитувана на 29 мај 2020 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.

Back to top button
Close