(ВИДЕО) Семејството Диневи гледа утеха во донирањето: „Се тешиме дека срцето на Емилија се уште чука“

Погледнете ја сторијата на ТВ Вис од Струмица:

Семејството Диневи од Дојран, гледа утеха во донирањето на срцето на нивната сопруга и мајка: „Се тешиме дека срцето на Емилија се уште чука“

Семејството Диневи од Дојран, гледа утеха во донирањето на срцето на нивната сопруга и мајка: „Се тешиме дека срцето на Емилија се уште чука“

TV Kanal VIS – Strumica 发布于 2020年5月27日周三

Back to top button
Close