(ВИДЕО) „Видовита“ Саботажа

„Видовита Саботажа“, емитувана на 12 јуни 2020 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.

Back to top button
Close