Видео:Жена прекина прес-конференција со фотографија од Ле Пен и Путин во срце


Прес-конференцијата на кандидатката за претседател на Франција, Марин Ле Пен беше прекината од една жена.

Жена со фотографија од Ле Пен и Путин во срце ја прекина конференцијата за момент, по што интервенираше обезбедувањето.

Ле Пен ја поддржува политиката на Путин и најави дека ќе излезат од НАТО ако победи на изборите.

Back to top button
Close