Владата закажа нова седница

 Владата на Република Северна Македонија за вечерва закажа одржување нова седница.

Почетокот на седницата, која ќе се одржи прек видеоконференциска врска е закажан за 22:45 часот.

За заклучоците од седницата, како што наведуваат од владината прес-слуќба, ќе информираат со соопштение по нејзиното завршување.

Back to top button
Close