Во Белград се собраа повеќе од 200.000 луѓе!

Во Белград штотуку започна голем собир на единство, кој го најави претседателот на Србија, Александар Вучиќ, а на кој присуствуваа луѓе од целата наша земја.

Бројни граѓани од сите делови на Србија денеска дојдоа во Белград да го поддржат претседателот на Србија и СНС Александар Вучиќ и митингот „Србија на надежта“ закажан за 19 часот пред Народното собрание во главниот град, кој поради големиот број луѓе кои доцнеле 15 минути.

Река народ се собра во центарот на Белград. Според првите проценки, повеќе од 200.000 луѓе го поддржале собирот

Back to top button
Close