Во овие скопските општини има новозаразени

Денеска во Скопје се регистрирани 24 нови случаи на Ковид-19, од вкупно 62  заболени во земјава.  По општини, најмногу заболени има во Чаир-11, во Бутел-6 нови случаи, Карпош, Аеродром и Сарај по 2 нови заболени и во Гази Баба 1.

Бутел – 6

Чаир – 11

Гази Баба – 1

Карпош – 2

Аеродром – 2

Сарај – 2

Back to top button
Close