(ВО ЖИВО) СДСМ на вонреден прес пред полициската станица во Гази Баба поради апсењето на новинарот Салиу

СДСМ на вонреден прес пред полициската станаца во Гази Баба поради апсењето на новинарот Фуркан Салиу.

 

Back to top button
Close