(ВО ЖИВО) Завршен сенароден митинг на СДСМ, Коалицијата за европска иднина и кандидатот за Претседател, Стево Пендаровски

На Сквер Јадран во Скопје во тек е завршен сенароден митинг на СДСМ, Коалицијата за европска иднина и кандидатот за Претседател, Стево Пендаровски.

На митингот свои браќања ќе имаат: Стево Пендаровски – кандидат за Претседател на Република Северна Македонија и Димитар Ковачевски – претседател на СДСМ.

 

Back to top button
Close