Зекири: Температура, болки во коските и губењето на сетилата за вкус и мирис се дел од симптомите

Потпретседателот на СДСМ, Мухамед Зекири, кој заедно со својата сопруга и 3 месечното бебенце, пред три дена беа хоспитализирани, поради корона вирусот, се во стабилна состојба.

Во моменти кога дел од населението се уште не верува дека корона вирусот навистина постои, на прашање на Фокус, Зекири ги кажува симптомите кои тој ги почуствувал.

-Температура, болки во коските, губење на сетилата за вкус и мирис, се само неколку од симптомите, изјави кусо Зекири за “Фокус”.

Повеќе тука.

Back to top button
Close