Ковачевски: Никој не сака да се вратиме 20 години назад со меѓуетнички тензии, но ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ се подготовени и на тоа за поен плус

Ниеден граѓанин не сака да се вратиме повеќе од 20 години наназад и повторно да се распалат меѓуетничките тензии. Но, очигледно ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ се подготвени и на тоа само за да соберат некој политички глас плус.

Back to top button
Close