Пренасочен сообраќајот на патот Охрид – Кичево кај Врбјани поради сообраќајка

 

 

АМСМ соопшти дека сообраќајот на магистралниот пат Охрид – Кичево кај село Врбјани се пренасочува по новиот пат.Причината за пренасочувањето е сообраќајна незгода.

Back to top button
Close