Пресуда за „Трезор“ (во живо)

Во Основниот кривичен суд во Скопје во тек е изрекувањето на пресудата за предметот „Трезор“, кој се однесува на злоупотреба на средства од Буџетот на државата за набавка на електронско-комуникациска опрема за потребите на Петтата управа при УБК и обука за нејзино користење од фирма од Велика Британија.

Back to top button
Close