Српски Курир: уапсено лице за кое се смета дека го инспирирало Коста. К. за масакрот

Спрски Курир неофицијално дознава дека е уапсено лице кое, како што се постои сомнеж дека го  инспирирало Коста К. (13) да го изврши масакр во ОУ „Владислав Рибникар“, кога беа убиени девет лица, од кои осум деца.

Back to top button
Close