(ВИДЕО) 360° „Или-или“ Саботажа

„Или-или Саботажа“, емитувана на 07 мај 2021 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close