(ВИДЕО) „Прегорена“ саботажа

„Прегорена Саботажа“, емитувана на 12 април 2021 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close