(ВИДЕО) „Висококатна“ Саботажа

„Висококатна Саботажа“, емитувана на 16 април 2021 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close