Заев: ДУИ не вредат ни пет пари на пазарот на гласови

Зоран Заев реагираше на последните разговори објавени од анонимен корисник на мрежата Јутјуб кои потекнуваат од ручек со Александар Верушевски во Струмица во 2016 година. Шефот на владејачката партија вели дека е објавена срамна манипулација која уште една докажува дека глас за ДУИ е глас за Мицкоски и за Груевски.

Разговорот кој е видено исечен на повеќе места, дел од медиумите го пренесеоа со наслови од типот „За Заев Албанците се Шиптари, пет банки не вредат на пазарот на гласови“. Заев во својата реакција на Фејсбук потсетува дека:

Back to top button
Close