(ФOTO) Денес е активистка и писателка –  Како изгледа најпознатата љубовница во светот?

Активистката и писателка, која од 1995 година го носи прекарот најпознатата љубовница во светот, Моника Левински (50), денес изгледа многу поинаку.

Во меѓувреме таа „целосно го трансформира“ својот изглед, а многумина се согласуваат дека денес изгледа подобро од било кога.

 

Левински се претстави во новата кампања на брендот „Reformation“, која е поддржана и од организацијата „vote.org“.

Целта е да се мотивираат жените да излезат на претстојните претседателски избори во Америка и да го дадат својот глас „со стил“.

„Моќната жена го користи својот глас“, рече таа во кампањата You’ve Got the Power.

Back to top button
Close