На средношколците од кумановската гимназија школскиот двор им служи за тепачка. Каде се учителите?

Телевизијата Алсат на Фејсбук сподели видео од масовна тепачка во гимназијата “Сами Фрашери” во Куманово.
Засега нема детали за нaстанот, но од снимката може да се забележи дека голема група средношколци буквално не знаат како маваат еден по друг, користејќи ги сите расположливи средства.

Back to top button
Close