Во 21:30ч вонредна прес-конференција на раководителот на Инспекциски надзор- одделение Скопје, Мери Проја Продановска

Владата информира дека раководителот на Инспекциски надзор одделение Скопје, Мери Проја Продановска, денеска 3.6.2020 (среда) со почеток во 21:30 часот, ќе одржи прес-конференција кај рампата на почеток на боемска улица.

Поврзано:

Инспектори спречени да направат контрола во позната кафеана на „Боемска улица“ во Скопје?!

Дополнето:

(ВИДЕО) Продановска: Инспекторите беа спречени да извршат контрола, по 2 и пол часа од кафеаната излезе лидер на политичка партија

Back to top button
Close