(ФОТО) Лиса Коши падна на црвениот тепих на Оскарите

Во тек се влегувањата и фотографирањата на црвениот тепих на Оскарите.

Позирајќи пред фоторепортерите Лиса Коши се сопна и падна на црвениот тепих. Но, професионално се понесе, се насмеа и продолжи.

Back to top button
Close