ГАЛЕРИЈА: Екс фудбалски судија ќе ги освојува модните писти

Христијан Богески(23) некогашен фудбалески судија, го остави фудбалот за да и се посвети на модата.

Во модната индистрија Богески влезе на голема врата позирајки за неколку македонски брендови, пред да замине во модната агенција за машки модели “Даман“ од Истанбул.

Првиот македонец што го скрши мразот беше манекенот Мартин Сипковски кој денес слика за повеќе светски брендови, а ќе прави и кариера во Јапонија.

Убавото лице на Христијан ќе се најде на каверот на познат македонски моден бренд.

Back to top button
Close