Ѓорѓе Давид, Ивана Петерс и бендот Death Saw гости на 69то културно лето општина Кисела вода”

Вечерва Ѓорѓе Давид и Ивана Петерс со бендот Death Saw во во рамките на 69тото културно лето на општина Кисела вода кое трае од 26.06 до 29.06 од 20и30часот ќе настапуваат пред културниот дом на општината.

Во настапот ќе им се придрижат Ѕвездите на Гранд шоуто победничката од минатата сезона Славица Ангелова,второ пласираниот Александар Јосифовски,овогодинешната трето пласирана Андријана Петрушевска и Омер Џаферовси тие сите беа дел од тимот и менторство под Ѓорѓе Давид. Оваа вечер граѓаните на општината и сите останати се добредојдени да уживаат во одлична забава,а по нивниот настап за сите млади ќе настапи сега популарната Бресквица одличен спој на генерации во музиката на сцената која ќе биде уживање за сите генерации.

Back to top button
Close