Кијану Ривс ќе настапи со својот бенд во Крагујевац

Холивудскиот актер Киану Ривс кој свири и бас гитара во бендот „Догстар“ ќе настапи на Арсенал фест 2024, кој ќе се одржи од 27 до 29 јуни во Кнежевскиот Арсенал во Крагуевац.

Американското алтернативно трио „Догстар“ во кое Кијану Ривс свири бас, по две децении ги обнови концертните активности и објави нов албум.

Повеќе

Back to top button
Close